Om Artesia

Hos oss kan du gjennomføre en tøff treningsøkt, ta deg en svømmetur, senke skuldrene i våre fasiliteter eller få en deilig spabehandling. Alt på ett og samme sted.

Artesia ble etablert i 2002 av Anne Sofie R. Stenmarck og består i dag av ca. 60 ansatte. Artesia åpnet først sine lokaler på Majorstuen, der Snøhetta stod for utformingen. I 2008 ble Artesia Spa på Grand Hotel åpnet.

Vi tror på:
Skal du ta vare på andre, må du også ta vare på deg selv.

Vårt mål er:
At våre medlemmer og gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk.

Artesia Trening

Vi tilbyr medlemskap i våre eksklusive treningssentre ved begge avdelinger. Et Artesia-medlemskap gir deg tilgang til våre fasiliteter ved vår avdeling på Majorstuen og/eller vår avdeling på Grand Hotel, avhengig av type medlemskap.

På Majorstuen finner du motstrømsbasseng, styrketreningsrom med bredt utvalg av apparater og frivekter, flere ulike gruppetimer, samt spesialtilpassede kurs inne og ute. På Grand Hotel finner du et topp moderne styrketreningsrom i tillegg til spa-fasiliteter som inkluderer basseng, badstue og infrarød kabin.

Våre velrenommerte Artesia-trenere er blant de høyest kvalifiserte og mest erfarne i bransjen og sørger for at du får maksimal effekt av treningen.

Artesia Medlem

For å benytte deg av treningsanleggene, gruppetimer og våre Artesia-trenere må du først melde deg inn. Som Artesia-medlem får du en rekke fordeler, blant annet 15% rabatt på spa-behandlinger. Les mer om medlemskap og fordeler her.

Artesia Spa

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, ulike typer massasje samt fotpleie og pedikyr utført av våre velutdannede og erfarne Artesia-terapeuter. Vi tilbyr også spa-fasiliteter som oppvarmet basseng, jacuzzi, kaldkulp og dampbad. Artesia Spa er åpent for alle, og holder til sentralt på Majorstuen og i 8. etasje på Grand Hotel.

Administrasjonen

Ketil H. Stenmarck, Daglig leder

‍ketil@artesia.no

Ketil er utdannet siviløkonom fra Handelshøjskolen i København og har Master i finans og teoretisk statistikk fra London School of Economics. Han har jobbet mange år i bank i Norge og utlandet, sist som Banksjef og Head of Corporate Finance i Christiania Bank London. Han har siden 1998 vært selvstendig næringsdrivende og har en rekke styreverv og eierposisjoner i selskaper innenfor næringsmidler, helse, eiendom og IT.  Ketil har vært daglig leder på Artesia siden 2008.

Alle fakturahenvendelser sendes til ketil@artesia.no.

Charlotte Svaheim, Fagansvarlig Trening & Fysioterapi, Artesia Majorstuen

charlotte@artesia.no

Charlotte er utdannet fysioterapeut fra Hanzehogeschool van Groningen i Nederland, og har spesialistkurs i muskulære smertesyndromer og triggerpunktbehandling. I løpet av 14 gode år i Artesia har hun opparbeidet seg hele 13.000 timers erfaring som trener. I 2020 tok hun over som fagansvarlig for trening & fysioterapi.

Rikke Friis Berg, Fagansvarlig, Artesia Spa Majorstuen

rikke@artesia.no

Rikke har 13 års arbeidserfaring innen fotterapi og hudpleiefaget. Hun er utdannet ved Rosenvilde Videregående Skole og CIDESCO Hudpleieakademiet. Rikke har jobbet på Artesia siden 2008 og har siden 2013 vært fagansvarlig og teamleder for Artesia Spa Majorstuen.

Ingebjørg Nordli, Driftsleder, Artesia Spa Grand Hotel

ingebjorg@artesia.no

Ingebjørg var i mange år reiseleder i Spania, Hellas og Italia og deretter flyvertinne i SAS i 10 år. Hun er utdannet helse- og tannlegesekretær samt er sertifisert coach og EQ fra BI. Hun ble ansatt på Artesia Grand Hotel i november 2015, og har vært driftsleder samme sted siden november 2016.

Malin Brattmyr, Fagansvarlig, Artesia Spa Grand Hotel

malin@artesia.no

Malin ble ferdig utdannet sykepleier i Sverige i 2009. Hun kom til Oslo i 2011 og har blant annet jobbet på hudavdelingen på Rikshospitalet og på legevakt med spesialkompetanse på hud/sår. I 2013 tok hun videreutdannelse som dermatologisk kosmetisk sykepleier på Senzieakademiet på Høyskolen i Buskerud. Hun har erfaring som hudterapeut og fagansvarlig i spa-bransjen. Malin begynte i Artesia høsten 2019 som kosmetisk sykepleier og fagansvarlig.

Emily Cooke Frantzen, Resepsjonsansvarlig, Artesia Majorstuen/Grand Hotel

emily@artesia.no

Emily har gått studiespesialiserende på Bjerke Videregående Skole. Hun studerte kultur, psykologi & tverrkulturell kommunikasjon på Gateway College, Bali i 2010. Emily startet i Artesia i 2011 som resepsjonist, og overtok som resepsjonsansvarlig på Artesia Grand Hotel i 2014.

Kjersti Thomassen, Markedsansvarlig, Artesia Majorstuen/Grand Hotel

kjersti@artesia.no

Kjersti har en bachelor i reklame og merkebygging fra Markedshøyskolen i Oslo. Hun var ferdig utdannet i 2011, og har bakgrunn fra mediebyrå og forlagsbransjen. Kjersti begynte i rollen som markedsansvarlig i Artesia i 2018.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Vi har fått ny nettside og tar forbehold om feil i systemet. Kontakt oss på +47 22 82 50 00 ved spørsmål.
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no