Artesia Spa Holmenkollen

Torsdag 1. september 2022 åpnet vi vårt nye anlegg på tradisjonsrike og nyrenoverte Scandic Holmenkollen Park i Oslo.

Artesia Spa Holmenkollen er åpent for alle, både hotellets gjester og lokalbefolkning. Her kan du nyte en eksklusiv getaway – på Oslos tak.  

Med bare en kort T-banetur, vil du komme til grønne, vakre og fredfulle omgivelser, hvor alt ligger til rette for en velgjørende pause fra det pulserende storbylivet i hovedstaden. Hva gjør vel bedre enn å unne seg en kortreist velværeutflukt i helgen, å lade batteriene på spa etter en lang arbeidsdag eller å få en deilig restitusjon etter en tur i skog og mark – når som helst på året?

En unik spaopplevelse

Spa-anlegget er helt nytt og ligger i hotellets underetasje. Det består av et flott oppvarmet velværebasseng, badstue og steambad i tillegg til behagelige daybeds der man kan senke skuldrene i rolige omgivelser inspirert av norsk natur.

Vi tilbyr et bredt utvalg behandlinger, deriblant velgjørende ansikt- og kroppsbehandlinger, massasje utført med ulike teknikker og luksuriøse spapakker med ulike behandlinger inkludert. Anlegget har totalt 7 behandlingsrom, inkludert to DUO-værelser der to personer kan få massasje i samme rom. Behandlingene utføres av svært dyktige og erfarne terapeuter.

Om oss

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo. Seks år senere åpnet Artesia Spa Grand Hotel i Oslo, og i 2021 ekspanderte vi med en ny avdeling på Hotel Norge i Bergen. Avdelingen på Holmenkollen blir den fjerde i rekken, og med dette vil Artesias team bestå av ca. 100 ansatte totalt.  

Artesia fokuserer på kompetanse, kvalitet og service og har som hovedmål at våre gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk!