Arrow up
Massasje
← Tilbake

Massasje

Våre massører har et bredt kompetanseområde og vil tilpasse behandling etter behov. Velg type massasje og informer gjerne terapeuten om ønskede fokusområder. Vi utfører ikke massasje på gravide før andre trimester.

Aroma Massage

En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljeblanding.

Ved bruk av strykninger og knaing av muskulatur, utfører terapeuten behandlingen rolig med en behagelig, jevn og helhetlig flyt. Behandling på 55 min. eller mer omfatter hele kroppen.

Mild styrke

Classic Massage

En klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter.

En svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning. Behandling på 55 min. eller mer omfatter hele kroppen.

Middels styrke

Deep Tissue Massage

I denne massasjen utføres grepene rolig med presisjon. Dybden reguleres ut i fra den enkelte klientens muskelstyrke og muskelspenninger.

Teknikken krever eksepsjonell god terapeutisk palperingsteknikk og evne til å lokalisere endringer i vevet underveis i behandlingen. Behandling på 55 min. eller mer omfatter hele kroppen.

Hard styrke

DUO-Massage

Del spa-opplevelsen! Gi deg og din kjære en uforglemmelig opplevelse med en velgjørende massasje i samme rom.

Sport Massage

En variant av den klassiske massasjen der det jobbes dypere i vevet. Behandlingen er godt egnet for deg som trener aktivt, og massasjen kan tilpasses før, under og etter idrettskonkurranser. Behandling på 55 min. eller mer omfatter hele kroppen.

Mum To Be Massage

Behandlingen løser opp stive og ømme muskler, øker blod- og lymfesirkulasjon og lindrer smerter i hofter, rygg, og skuldre.

Merk: Vi utfører ikke massasje på gravide før andre trimester.

Shiatsu Massage

Japansk massasjeform som utføres ved at terapeuten presser tomler, fingre og håndflater på såkalte shiatsu-punkter på hele kroppen.

Ved stimulering av disse punktene kan man behandle ulike smerter og lidelser.

Hot Stone Massage

En fantastisk avstressende behandling med varme vulkanske steiner og aromaoljer.

Varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen og påvirker kroppens energibaner. De bidrar også til å løse opp muskelspenninger i tillegg til å skape balanse mellom kropp og sinn.

Hawaiian Style Massage

En harmonisk og helhetlig kroppsmassasje hvor terapeuten benytter lange, flytende bevegelser inspirert av bølgene på Hawaii.

Målet er å fremme avslapping, forbedre sirkulasjon, og lindre fysiske smerter.

Natural Facelift Massage

Ved hjelp av teknikker fra japansk og indisk massasje, akupressur og soneterapi løser massasjen opp i spenninger i muskulaturen og reduserer mimikk, linjer og rynker i ansiktet.

Behandlingen virker beroligende og stimulerer cellefornyelsen i huden. Dette gir et naturlig ansiktsløft, både på innsiden og utsiden.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre data til å analysere og forbedre våre tjenester og brukeropplevelsen for deg. Les mer og velg informasjonskapsler