Spa i Bergen sentrum

Til kraftige vindtak og strålende sol ble snoren klippet over og Artesia Spa Hotel Norge erklært åpent. Etter en prosess som begynte i 2019, kan vi nå endelig glede oss over å kunne tilby en fullverdig spaopplevelse midt i Bergen sentrum.

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo. I 2008 åpnet Artesia Spa Grand Hotel i Oslo. Med Artesia Spa Hotel Norge har vi nå åpnet vår tredje avdeling.

Hotel Norge har siden åpningen i 1885 vært et lokalt og nasjonalt ikon, og drives i dag av Scandic – som ett av deres signaturhoteller. Etter en nylig, fullstendig rehabilitering fremstår det i dag som et 5 stjerners hotell, og kan trygt sies å være Bergens og Vestlandets storstue og samlingssted.

Spa-anlegget består av et lekkert velværebasseng, steambad, sauna og 9 behandlingsrom med totalt 11 senger. Artesia tilbyr et bredt utvalg behandlinger innenfor hud- og kroppspleie og massasje utført av erfarne terapeuter med bred kompetanse.

Artesia Spa Hotel Norge er åpent for alle, og Artesias målsetning er grunnlaget også der: «våre gjester skal oppriktig glede seg til sitt neste besøk!»

Velkommen!