Spa og behandlinger

Hos Artesia finner du terapeuter og behandlere med bred kompetanse og lang erfaring.

Se våre fasiliteter her.

Ansiktsbehandlinger

Våre hudpleiebehandlinger blir tilpasset ditt ønske, behov og hudtype. Terapeuten gir også veiledning om hvordan du best kan pleie huden hjemme. Husk å alltid opplyse oss dersom du er gravid.

Ansiktsbehandling

Etterlat huden ren og behagelig med en av våre hudpleiebehandlinger. All vår ansiktspleie inkluderer ansikt- og øyekrem tilpasset din hudtype.

Behandlingen inneholder Pris

Ansiktsbehandling med parafinvoks for hender

Denne behandlingen inkluderer rens, eksfoliering, utklemming, ansiktsmassasje og spesialmaske. En hudfornyende behandling som gir glød til alle hudtyper. Under behandling får du også parafinvoks på hendene, som gir en mykgjørende effekt.

Tid Pris

Fuktighetsgivende ansiktsbehandling

Behandlingen inkluderer rens, fruktsyreeksfoliering, utklemming, maske og påføring av serum, krem og øyeprodukt. I behandlingen inngår det også bruk av et spesialapparat som tilfører huden ekstra fuktighet. Behandlingen utføres ikke på gravide eller personer med pacemaker. Merk: Tilbys kun på Grand Hotel.
Tid Pris

Elizabeth Arden PRO

En behandling som balanserer huden og gir synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere og jevne ut hudtonen. Behandlingen har en rekke hudforbedrende effekter og anbefales som en kur. Våre terapeuter gir veiledning for riktig behandling av din hud.

Tid Pris (per gang)

SkinCeuticals kjemisk peeling

Produkter fra SkinCeuticals inneholder høy konsentrasjon av aktive ingredienser som er hudforyngende og gir merkbare resultater – både på kort og lang sikt.

Behandlingen inkluderer rens, kjemisk peeling og påføring av serum, krem og øyeprodukt. Behandlingen anbefales som en kur eller enkelt stående behandling. En av våre terapeuter vil gi veiledning for riktig behandling av din hudtype.

Tid Pris (per gang)

Elizabeth Arden PRO med maske

Denne hudfornyende behandlingen kombinerer eksfoliering med en fuktighetsgivende maske og en avslappende massasje. Ansiktsbehandlingen passer alle hudtyper, også for deg med sensitiv hud. Kan utføres enkeltstående eller som en kur. Spør en av våre terapeuter om veiledning.

Tid Pris (per gang)

SkinCeuticals kjemisk peeling med maske

Inkluderer rens, kjemisk peeling, beroligende C-vitamin maske og påføring av serum, krem og øyeprodukt fra SkinCeuticals. Behandlingen anbefales som en kur eller enkeltstående behandling. En av våre terapeuter vil gi veiledning for riktig behandling av din hudtype.
 
Tid Pris

Naturlig ansiktsløft

Denne behandlingen løser opp i spenninger i muskulaturen og reduserer mimikk, linjer og rynker i ansiktet. Behandlingen virker beroligende og stimulerer cellefornyelsen i huden. Dette gir deg en naturlig ansiktsløftning, både på innsiden og utsiden.

Merk: Tilbys kun på Majorstuen.

Tid Pris

Tilleggsbehandlinger

Det kan bookes tilleggsbehandlinger i kombinasjon med de fleste av våre ansiktsbehandlinger. Ta kontakt for mer informasjon.

Behandling Pris

Kroppsbehandlinger

Alle kroppsbehandlinger inkluderer skrubb som fjerner døde hudceller. Avsluttes med påføring av fuktighetskrem. Behandlingen gir deg mykere, jevnere og friskere hud. Kroppsbehandlinger er ikke anbefalt for gravide.

Kroppsskrubb

Terapeuten skrubber hele kroppen for å fjerne døde hudceller og masserer lett inn fuktighetskrem/olje. Huden etterlates frisk og silkemyk.

Tid Pris

Kropp Deluxe

Oppfriskende behandling for hele kroppen. Inkluderer kroppsskrubb, varmeinnpakning med kroppsmaske og påføring av fuktighetskrem/olje med lett massasje av rygg, nakke og skuldre.

Tid Pris

Eksklusiv ansikt og kropp

Avslappende behandling for kropp og ansikt. Behandlingen inkluderer kroppsskrubb, varmeinnpakning med kroppsmaske og påføring av fuktighetskrem/olje med lett massasje av rygg, nakke og skuldre. Avsluttes med en oppfriskende ansiktsbehandling. Produkter tilpasses dine behov. Behandlingen inkluderer fri inngang til spa.
Tid Pris

Massasje

Våre massører og fysioterapeuter har et bredt kompetanseområde. Velg behandlingsform selv, eller be terapeuten om å tilpasse behandling etter behov.

Klassisk massasje

En klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. En god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk / skjev belastning.

Tid Pris

Rygg, nakke og skulder

Massasje som bearbeider triggerpunkter, løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. Spesielt egnet mot stress, dårlig holdning og statisk / skjev belastning.

Tid Pris

Aromamassasje

En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljeblanding. Behandlingen utføres også av våre hud- og kroppsterapeuter.

Tid Pris

Snart mamma

Denne behandlingen løser opp stive og ømme muskler, samt øker blod- og lymfesirkulasjon. Behandlingen lindrer smerter i hofter, rygg, og skuldre. Vi anbefaler ingen form for massasje eller kroppsbehandlinger før andre trimester.

Tid Pris

For føttene

Avslappende og velgjørende massasje av føtter og legger.

Tid Pris

Hot Stone

En fantastisk avstressende behandling med varme vulkanske steiner og aromaoljer. Varmen fra steinene påvirker kroppens energibaner, løser opp muskelspenninger og skaper balanse mellom kropp og sinn.

Tid Pris

Deep Tissue

I denne massasjen utføres grepene rolig med presisjon. Dybden reguleres ut i fra den enkelte klientens muskelstyrke og muskelspenninger. Teknikken krever eksepsjonell god terapeutisk palperingsteknikk og evne til å lokalisere endringer i vevet underveis i behandlingen.

Tid Pris

Sport

En variant av den klassiske massasjen der det jobbes dypere i vevet. Godt egnet for deg som trener aktivt. Kan tilpasses før, under og etter idrettskonkurranser.

Tid Pris

Shiatsu

Japansk massasjeform som utføres ved at behandleren presser tomler, fingre og håndflater på såkalte shiatsu-punkter på hele kroppen. Ved stimulering av disse punktene kan man behandle ulike smerter og lidelser. Merk: kun Grand Hotel.

Tid Pris

Massasje for to

Artesia tilbyr massasje for to personer i samme rom. Passer perfekt dersom du vil ha en spaopplevelse med en du er glad i. Alle typer massasje er tilgjengelig på duo-rom. Vi gjør oppmerksom på at du må velge varighet på behandlingen, men står fritt til å velge type massasje. Merk: Kun tilgjengelig på Grand Hotel.

Klassisk / Aroma

Tid Pris per person

Deep Tissue / Sport

Tid Pris per person

Duo Pakke – Klassisk / Aroma

Velg mellom klassisk massasje eller aromamassasje. Pakken inkluderer inngang til spa for to personer, leie av badekåpe, slippers, håndkle og servering av fruktfat ved bassengområdet.

Tid Pris for to personer

Duo Pakke – Sport / Deep Tissue

Velg mellom Deep Tissue-massasje eller sportsmassasje. Pakken inkluderer inngang til spa for to personer, leie av badekåpe, slippers, håndkle og servering av fruktfat ved bassengområdet.

Tid Pris for to personer

Fotpleie

Vi tilbyr fotbehandlinger ved vår avdeling på Majorstuen.

Pedikyr

Behandlingen fjerner hard hud på føttene, steller negler, neglebånd og avsluttes med påføring av produkt. Ingen bruk av skalpell. Type lakk må spesifiseres ved booking. Merk: behandlingene tilbys kun på Artesia Spa Majorstuen.

Type Pris

Fotterapi

Behandlingen på 30 minutter gir deg behandling av inngrodde tånegler og/eller liktorn. På den lengre behandlingen fjerner vår fotterapeut hard hud med skalpell og steller negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med påføring av fotkrem. Merk: behandlingene tilbys kun på Artesia Spa Majorstuen.

Type Pris

Vipper og bryn

Type Pris

Hårfjerning med voks

Voksing kropp

Behandling Pris

Voksing ansikt

Behandling Pris

Spapakker

Alle spapakkene inkluderer inngang spafasilitetetene og et friskt fruktfat. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal skreddersy en spapakke til deg.

Hvilepuls

Pakken inneholder

Klassisk massasje – 55 minutter
Ansiktsbehandling – 60 minutter

Tid Pris

Ny glød

Pakken inneholder

Kroppsskrubb – 45 minutter
Klassisk massasje – 40 minutter
Ansiktsbehandling – 45 minutter

Tid Pris

Frisk & fantastisk

Pakken inneholder

Kroppsskrubb – 45 minutter
Klassisk massasje – 85 minutter
Ansiktsbehandling – 60 minutter

Tid Pris

Artesia Signatur

Pakken inneholder

Kropp Deluxe – 85 minutter
Spa Pedikyr – 60 minutter
Ansiktsbehandling – 90 minutter

Tid Pris

Gavekort

Gled noen med et gavekort på en spabehandling, massasje eller kanskje en opplevelse dere kan dele sammen?

Ønsker du gavekort på selvvalgt beløp kan du komme innom en av våre avdelinger (Grand Hotel eller Majorstuen). Ring oss gjerne på telefonnummer +47 22 82 50 00 om du ønsker gaveforslag eller forslag til behandlinger.

Gavekort kan brukes som betaling på alle våre behandlinger og produkter. Gavekortet er gyldig i 1 (ett) år fra kjøpsdato.

Gavekort

Type Pris