Snart mamma?

Gratulerer med baby i magen!

Vi vet alle hvor godt massasje kan være for kropp og sinn, og hvordan jevnlig massasje kan gi økt fysisk og psykisk velvære. Når en er gravid forandrer kroppen seg, og flere opplever blant annet dårligere søvn, mindre energi, tyngre ben og stive skuldre og hofter. Massasje som behandlingsform kan virke pleiende, lindrende og forebyggende under graviditeten.

Hos Artesia blir du tatt godt vare på med en omtenksom og profesjonell Mum To Be-massasje. Massøren fokuserer på ditt behov og dine ønsker. Alt ved massasjen er tilpasset deg som skal ha baby, og oljen som benyttes er også for gravide. Under behandlingen er vi nøye på at du ligger komfortabelt på benken; på siden og/eller på ryggen, og med puter som støtter deg godt.  

Behandlingen vil hjelpe deg med å slappe helt av, forbedre blod- og lymfesirkulasjon, styrke immunforsvaret og oppnå mykere muskler og hud. Kroppen vil føles lettere samtidig som du får en ny og god energi. Når du får en god ro i kroppen, tror vi også at babyen vil føle dette.

Massasjen varer i 55 minutter og koster 1 445,-. Den kan enkelt bookes online på ønsket avdeling eller via 22 82 50 00.

Vi anbefaler ingen form for massasje før andre trimester.

Skal du selv ha barn, eller kjenner du en som er gravid? En massasje er en svært velgjørende behandling og en hyggelig oppmerksomhet som vi er sikre på at vil bli satt stor pris på. Et gavekort på en Mum To Be-massasje er for eksempel en perfekt gave til en babyshower!