Fysioterapi hos Artesia

Opplever du økte muskel- og skjelettplager som følge av en ny jobbhverdag? Begynner hjemmekontoret å føre med seg nye smerter og ubehag du ikke har hatt tidligere?

Det er ikke uvanlig at vi opplever nye muskelrelaterte plager med endrede sittestillinger over lengre tid og nye arbeidsforhold generelt - som gjerne også fører med seg økt stress. Alle disse faktorene kan til sammen gi økt behov for rask oppfølging for å unngå langvarige plager.

Det er mye du kan gjøre selv for å forbedre din hjemmekontor-situasjon, men det er viktig å vite hva som kan hjelpe nettopp deg. Mye handler om bevisstgjøring og individuelle tilpasninger. Et godt tips er å legge inn aktive og passive pauser hvor du forandrer bevegelsesmønsteret og dermed kroppens statiske posisjon. Etter å ha sittet i samme stilling over lengre tid, vil pauser som dette kunne bidra til at muskulære spenninger forårsaket av din sittestilling slippes opp.

For å kunne prestere som ønsket i jobbsammenheng og i hverdagen ellers anbefales en konsultasjon hos en fysioterapeut. Våre fysioterapeuter har lang erfaring, og kan hjelpe deg med:

  • Rygg/nakke plager
  • Kne/fot plager
  • Akutte/kroniske belastningsrelaterte plager
  • Idrettsskader
  • Skadeforebyggende trening

Hos Artesia kan du få behandling innen 24 timer, og helseforsikring kan benyttes. Du må ikke være Artesia-medlem for å få behandling hos en av våre fysioterapeuter.

Husk at en investering i egen helse alltid er en god investering.