Yoga-kurs høsten 2019

Vi går i gang med nye yoga-kurs i august!

Yoga-kurs høsten 2019

I høst holder vi yoga-kurs i både Ashtanga og Vinyasa ved vår avdeling på Majorstuen. Kursenes varighet er 10 uker i perioden august-november, og holdes av profesjonelle og erfarne instruktører.

 

Vinyasa

Instruktør: Helene Ramm

Varighet: 10 uker

Tid: Tirsdager kl. 19-20 f.o.m. 27/8-5/11 (opphold i u.40).

Sted: Gruppetreningssal hos Artesia i Majorstuveien 36

Pris: 2500,-

 

Om kurset:

Vinyasa er en dynamisk, fysisk og kreativ yoga-form. Det legges vekt på pust, fokus og tilstedeværelse. Første del av timen vil ha et dynamisk fokus hvor vi bruker hele kroppen gjennom styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Siste halvdel vil preges av avspenning og avslapping for å løsne opp i spenninger, og koble av mentalt.

Instruktør er Helene Ramm. Hun underviser i Vinyasa og Ashtanga yoga, med utdanning fra India og Oslo. Helene har selv praktisert i mange år, og ser på yoga som et fantastisk supplement til annen trening. Hun underviser med en kreativ og leken stil som er tilpasset alle nivåer, og er opptatt av hvordan yoga kan bidra til god mental helse.

 

Ashtanga

Instruktør: Mina Kristensen

Varighet: 10 uker

Onsdager kl. 17.45-18.45 f.o.m. 28/8-6/11 (opphold i u.40).

Sted: Gruppetreningssal hos Artesia i Majorstuveien 36

Pris: 2500,-

 

Om kurset:

Dette er en yogatime for alle i alle aldre, uansett om du har erfaring fra yoga tidligere eller ikke. Timen er dynamisk og basert på ashtanga yoga, der det blir fokus på å lære de grunnleggende yoga-stillingene, pust og teknikk. Dette er en liten gruppe (maks 10 plasser) og gir derfor også muligheten til individuell veiledning, og de ulike øvelsene tilrettelegges etter behov.

Det er mange fordeler med å trene yoga. Yoga kan bidra til å bygge styrke og økt bevegelighet i kroppen, redusere stress, forhindre skader og smerter, samt bedre søvn. Yoga passer også veldig godt som et supplement til annen type trening.

Instruktør er Mina Kristensen. Hun har solid utdannelse innen yoga, mange års kontinuerlig praksis og mye undervisningserfaring. Hun underviser både ashtanga yoga og dynamisk yoga til daglig, og mener at yoga skal være for alle.