Vannyoga for gravide

Velvære i vann.

Vannyoga for gravide

I denne timen bruker vi vannet både som motstand for å bygge styrke og som støtte for å fremme fleksibilitet og hvile. Vi gjør myke organiske bevegelser som alle kan gjøre uansett form. Den gravide kroppen får støtte av vannet og ømme og såre muskler kan få bevege seg fritt.

I vannet opplever vi kroppen annerledes enn på land, noe som gir mulighet til en dypere forståelse for kroppen. Det kan være spesielt verdifullt når man er i gravid. Det varme vannet hjelper musklene å slappe av og vektløsheten gir deg en annen opplevelse av kroppen din. Vi vil gjøre øvelser i vann der du blir bedre kjent med pusten din og utforske bevegelser i vann.

Hege S Karlsen er yogalærer og vannterapaut, og har jobbet med bekken og ryggproblematikk siden 2011. Hun mener at vannyoga og myke bevegelser i vann er noe av det beste man kan gjøre for velvære i kropp og sinn.

 

Tilbudet er tilgjengelig på avd Grand Hotel, med oppstart tirsdag 15. mai. Vi tilbyr 5 timer før sommeren, og starter opp igjen i August med et utvidet tilbud.

Før sommeren blir det vannyoga tirsdag 15. mai, tirsdag 22. mai, tirsdag 5. juni, tirsdag 12. juni & tirsdag 19. juni.