Plasmapen

Nyhet for høsten er at vi tilbyr Plasma Lifting ved avdeling Grand Hotel.

Plasmapen

Behandlingene utføres av Hudterapeut Jane Dernjani. Hun har jobbet hos Artesia siden 2011. Jane er utdannet hudterapeut med 18 års erfaring, og er i tillegg utdannet som hjelpepleier i 1993.

Så hva er Plasma Lifting behandling?

Det er en ikke kirurgisk behandling, Plasmaen generer en kontrollert varmeutviklig i vevet, som stimulerer til en oppstramming/sammentrekning.

Denne varmeutviklingen vil gi små karboniserte skorper på hudoverflaten. Disse faller av etter 4 til 10 dager avhengig av avtalt behandling og styrke på behandling. Dette er kort helingstid, og vil derfor være et godt alternativ for kirurgisk behandling.

Hva kan jeg forvente av resultat?

Resultatet vil bli synlig etter 3-4 uker. I huden blir kollagen stimulert som følge av behandlingen, kollagen gjør huden vår spenstig og dette vil være med på at dypere linjer og rynker blir mindre synlige. Noen vil være fornøyd etter første behandling, mens andre ønsker å repetere beh, dette avtales med terapeuten.

Hva kan vi behandle?

Områder som kan behandles med Plasma lift er blant annet øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær, linjer rundt munn, løs hud på halsen, linjer i panne, linjer rundt ører og leverflekker/pigmenteriger.

Behandling tilgjengelig fra oktober 2018.

Henvendelse om behandling og booking sendes til: emily@artesia.no