Om Artesia

Hos oss kan du gjennomføre en tøff treningsøkt, ta deg en svømmetur, roe ned i en av våre badstuer eller få en deilig spabehandling. Alt på ett og samme sted.

Om Artesia

Artesia ble etablert i 2002 av Anne Sofie R. Stenmarck og består i dag av cirka 50 ansatte. Artesia åpnet først sine lokaler på Majorstuen, der Snøhetta stod for utformingen. I 2008 ble Artesia Spa på Grand Hotel åpnet.

Vi tror på
Om du skal ta vare på andre, må du også ta vare på deg selv.

Vårt mål er
At våre medlemmer og gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk.

Artesia Trening

Her tilbyr vi deg medlemskap i eksklusivt treningssenter i begge våre lokaler. På Majorstuen finner du motstrømsbasseng, styrketreningsrom med bredt utvalg av apparater og frivekter, flere ulike gruppetimer, samt spesialtilpassede kurs inne og ute.

Våre velrenommerte Artesiatrenere er blant de høyest kvalifiserte og mest erfarne i bransjen og sørger for at du får maksimal effekt av treningen.

Artesia Club

Artesia Club er en medlemsklubb som gir deg tilgang til alle våre fasiliteter, både på Majorstuen og Grand Hotel. For å benytte deg av treningsanlegget, gruppetimer og våre Artesiatrenere må du først melde deg inn. Som medlem får du en rekke fordeler. Les mer om Artesia Club her.

Artesia Spa

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, ulike typer massasje samt fotpleie og pedikyr utført av våre velutdannede og erfarne Artesiaterapeuter. Vi tilbyr også spafasiliteter som oppvarmet basseng, jacuzzi, kaldkulp og dampbad. Artesia Spa er åpent for alle og holder til på Majorstuen og i 8. etasje på Grand Hotel.

Administrasjon

Ketil H. Stenmarck, Daglig leder

ketil@artesia.no

Ketil er utdannet siviløkonom fra Handelshøjskolen i København og har Master i finans og teoretisk statistikk fra London School of Economics. Han har jobbet mange år i bank i Norge og utlandet, sist som Banksjef og Head of Corporate Finance i Christiania Bank London. Han har siden 1998 vært selvstendig næringsdrivende og har en rekke styreverv og eierposisjoner i selskaper innenfor næringsmidler, helse, eiendom og IT.  Ketil har vært daglig leder på Artesia siden 2008.

Ronny Skogø, Leder Trening og Fysioterapi, Artesia Trening

ronny@artesia.no

Ronny har vært avdelingsleder for Trening og Fysioterapi ved Artesia siden 2012.Ronny har vært ansatt som fysioterapeut og personlig trener i Artesia siden 2002 og har over 25 000 personlige trenertimer. Han er utdannet Fysioterapeut ved Salford University, UK, og har vært fysioterapeut ved blant annet Regionsykehuset i Trondheim (fysikalsk medisin og rehabilitering), trener og fysioterapeut ved 3T treningsstudio i Sandvika samt fysioterapeut for Vålerenga Basketball, herrer.

Emily Cooke Frantzen, Resepsjonsansvarlig, Artesia Grand Hotel

emily@artesia.no

Emily har gått studiespesialiserende på Bjerke Videregående Skole. Hun studerte kultur, psykologi & tverrkulturell kommunikasjon på Gateway College, Bali i 2010. Emily startet i Artesia i 2011 som resepsjonist, og overtok som resepsjonsansvarlig på Artesia Grand Hotel i 2014.

Sofie Lindvik Johnsen, Resepsjonsansvarlig, Artesia Majorstuen

sofie@artesia.no

Sofie har en bachelor i Markedsføring av turismeopplevelser fra Høgskolen i Lillehammer og var ferdig utdannet i 2014. Hun begynte da som resepsjonist på Artesia Majorstuen og tok over som resepsjonsansvarlig på Artesia Majorstuen i januar 2016.

Rikke Albrigtsen, Teamleder, Artesia Spa Majorstuen

rikke@artesia.no

Rikke har 13 års arbeidserfaring innen fotterapi og hudpleiefaget. Hun er utdannet ved Rosenvilde Videregående Skole og CIDESCO Hudpleieakademiet. Rikke har jobbet på Artesia siden 2008 og har siden 2013 vært fagansvarlig og Teamleder for Artesia Spa Majorstuen.

Jane Dernjani, Teamleder, Artesia Spa Grand Hotel

jane@artesia.no

Jane har 16 års erfaring som hudterapeut. Hun er tidligere utdannet hjelpepleier, og ble hud- og kroppsterapeut fra Norsk Hudpleiefagskole i 2000. Jane drev egen salong fra 2008, startet på Artesia i 2011 og ble fagansvarlig og Teamleder for Artesia Spa Grand Hotel i 2014.

Ingebjørg Nordli , Driftsleder, Artesia Spa Grand Hotel

ingebjorg@artesia.no

Ingebjørg var i mange år reiseleder i Spania, Hellas og Italia og deretter flyvertinne i SAS i 10 år. Hun er utdannet helse- og tannlegesekretær samt er sertifisert coach og EQ fra BI. Hun ble ansatt på Artesia Grand Hotel i november 2015, og har vært driftsleder samme sted siden november 2016.

Alle fakturahenvendelser sendes til

Ketil Stenmarck, ketil@artesia.no