På tide med litt egenpleie? Vi har åpent!

Få en velfortjent time-out hos oss.

Artesias to avdelinger har nå åpent for ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, fotterapi og fysioterapi. Våre terapeuter gleder seg til å gi deg en god og velfortjent behandling med fokus på både din og vår trygghet.

Artesia tar Folkehelseinstituttets råd om smittevern på alvor. Vi gjør flere tiltak fra vår side, og har også noen oppfordringer til våre kunder.

Artesia vil sørge for god informasjon til kundene våre vedrørende smittevernstiltak allerede ved booking. Det vil også være god informasjon tilgjengelig i lokalene.

Artesia vil ikke ta imot kunder som ha feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering. Dersom du er i risikogruppen, ønsker vi informasjon om dette på forhånd. Det er ikke et krav fra FHI, men det vil være til hjelp når det gjelder tilrettelegging av behandling. Artesias ansatte vil også holde seg unna arbeidsplassen ved feber eller symptomer på luftveisinfeksjon.

Det skal holdes minimum 1 meters avstand mellom kundene, de ansatte og andre ansattes kunder. Artesia løser dette ved å sette opp lengre tid mellom hver booking slik at det er færrest mulig i lokalene samtidig. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å komme presis til avtalen sin, gjerne 3-5 min. før behandling. Utfylling av konsultasjonskort før behandling vil utføres muntlig.

Behandling gjennomføres i adskilte behandlingsrom som desinfiseres nøye og strukturert mellom hver kunde. Håndklær og laken brukt i behandling byttes som vanlig mellom hver kunde, og vaskes på 85 grader.

Våre behandlere opplæres i smittevern. De vil følge god håndhygiene, ha korte negler og ikke bruke smykker ved behandling. Beskyttelsesutstyr benyttes etter vanlig praksis, og arbeidsklær vil byttes hver dag. Vi oppfordrer våre kunder til å vaske hendene godt før behandling, og det vil legges til rette for dette.

Artesia setter kundens opplevelse først, og ser på service som en viktig del av dette. Ved gjenåpning, har vi fått retningslinjer som innebærer at håndhilsning og servering av mat/drikke og lesestoff ikke kan gjennomføres. Vi vil heller ikke kunne snakke under behandling for våre kunders og ansattes trygghet. Våre terapeuter vil likevel gi god rådgivning etter behandling med god avstand.

Artesia vil ha gode rutiner for hyppig rengjøring generelt, og rengjøring av utstyr i behandling vil foregå på samme trygge måte som tidligere.

Kontaktfrie betalingsløsninger vil benyttes.

Vi er svært opptatt av at det skal være trygt å komme på behandling hos oss. Vi vil jobbe for å kunne gi den beste servicen vi kan, samtidig som vi bidrar i den store, felles dugnaden. Vi gleder oss stort til å se deg!

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Book din time-out her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no