Du befinner deg nå på Artesia Majorstuen, Oslo. Bytt til Artesia Spa Grand Hotel, Oslo eller Artesia Spa Hotel Norge, Bergen
Du befinner deg nå på Artesia Majorstuen. Bytt til Artesia Spa Grand Hotel eller Artesia Spa Hotel Norge

Effektiv trening med høykompetente trenere

Trening

Våre treningsanlegg har et bredt utvalg av apparater og frivekter i rolige omgivelser - unikt for våre medlemmer.

Les mer
Online PT

Trener du alene eller er du mye på farten? Med online PT får du et individuelt treningsprogram med løpende tilpasning, tilgang til eksklusivt øvelsesbibliotek og tett ukentlig oppfølging.

Pris per måned: 2 500,-
Binding: 3 måneder

Forespør booking
Gruppetrening

Som Artesia-medlem har du tilgang til et godt og variert utvalg av gruppetimer med profesjonell instruktør.

Les mer
Fysioterapi

Har du rygg- og nakkesmerter, eller kanskje en idrettsskade? Våre fysioterapeuter kan hjelpe deg med dine plager.

Vis priser + booking
Osteopati

Osteopati er en helhetlig behandlingsform der osteopaten er opptatt av å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.

Vis priser + booking
Sportsmassasje

En variant av den klassiske massasjen der det jobbes dypere i vevet. Godt egnet for deg som trener aktivt. Massasje kan tilpasses før, under og etter idrettskonkurranser.

Vis priser + booking
Ekspertise

Bli kjent med et av Norges mest erfarne treningsteam! Vårt treningsteam består av både trenere, fysioterapeuter, gruppetreningsinstruktører og idrettsmassører.

Les mer
Min side

Logg inn på Min side for å få oversikt over ditt abonnement og din trening. Her kan du også booke behandlinger og melde deg på gruppetimer.

Logg inn

Trening hos Artesia

Er du lei av overfylte treningssentre og kø ved apparatene? Savner du de gode, effektive treningsøktene som virkelig fyller deg med ny energi etterpå? Uavhengig av om du ønsker å få mer ut av tiden du benytter til trening, du ønsker en ny begynnelse eller en større livsstilsendring er Artesias omgivelser lagt til rette for at du skal nå dine mål. Hos oss vil du finne treningsglede i rolige omgivelser med moderne apparater i et kompetanserikt miljø.

Artesia er en kompetansebedrift innenfor trening og velvære hvor kvalitet og service står sentralt. Hos oss kan du gjennomføre en tøff treningsøkt, ta deg en svømmetur, senke skuldrene i våre fasiliteter eller få en deilig spa-behandling. Alt på ett og samme sted. Våre anlegg består av både treningsstudio, gruppetreningssal, café med servering av mat og drikke samt spa med tilhørende fasiliteter.

For å trene hos oss må du være medlem. Artesia tilbyr ulike former for medlemskap. Vårt kjerne-medlemskap, Artesia Majorstuen, gir deg tilgang til et moderne treningsanlegg for både egentrening og trening med egen personlig trener samt et bredt utvalg av gruppetimer med profesjonelle instruktører. I tillegg får du tilgang til våre spa-fasiliteter som består av jacuzzi, badstue, steambad, kaldkulp og basseng – hvor du ta en svømmetur eller restituere etter treningen. I vår café kan du få servert sunne og gode retter før eller etter trening.

Våre Artesia-trenere har lang utdannelse og erfaring, og har veiledet fornøyde Artesia-medlemmer siden oppstart i 2002. Faste avtaler med Artesia-trener vil kunne bidra til økt motivasjon og variert og effektiv trening tilpasset dine mål. Flere av våre trenere er også fysioterapeuter, og kan trene deg opp igjen etter skadeavbrekk samt behandle deg for akutte eller kroniske plager gjennom fysioterapi.

Ved vår avdeling på Majorstuen tilbyr vi også osteopati hos vår osteopat Dorothia G. Short. Osteopati er en helhetlig behandlingsform som tar utgangspunkt i å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Dorothias spesialiteter er kvinnehelse (f.eks. bekkenproblematikk, graviditet og overgangsalder), akutte og langvarige ryggplager, mage- og tarmproblematikk, lymfebehandling og assistert tøyning.

Ønsker du å bli Artesia-medlem, men er usikker på hvilket medlemskap du bør velge? Ta kontakt med oss på mail eller 22 82 50 00 (#1), så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg. Vårt mål er at alle våre medlemmer og gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk.


Velkommen til våre treningsfasiliteter på Majorstuen!


Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 20:00
09:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no
Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer.
Book online PT
Avdeling Majorstuen
Din henvendelse er mottatt og vi vil kontakte deg snarest.
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.
Lukk skjema