Er du lei av ”Sinnarynken” – men usikker på om du vil gjøre noe med den?

Hovedhensikten med medisinsk hudpleie er å forsinke aldringsprosessen. Gener og livsstil har stor betydning for denne, og vi er alle forskjellige.

Er du lei av ”Sinnarynken” – men usikker på om du vil gjøre noe med den?
Cropped shot of an attractive young woman lying on her back

Det er viktig å starte med en individuell samtale hvor man sammen med legen definerer hva som i den enkeltes tilfelle vil anses som et godt, foryngende og naturlig resultat. Ut fra dette legges det en realistisk behandlingsplan med en konkret kostnadsramme.

 

”Mitt inntrykk er at de fleste ønsker å se ut som om de ikke har fått behandling, og målet er lettere å oppnå hvis man starter ”tidlig” med en lett utgave av medisinsk hudpleie og deretter går inn i et fornuftig vedlikeholdsprogram, sier Dr. Ingrid Esholdt.

Den vanligste behandlingen for å forbedre hudens kvalitet er en kombinasjon av medisinske kremer og skin booster behandlinger. Disse er velegnet når hudens kvalitet er en utfordring eller når huden som følge av alder er blitt slapp og ”sagger” litt.

Book en konsultasjonstime med dr. Ingrid Esholdt på Artesia Spa Grand Hotel. Hun er spesialutdannet innen medisinsk hudpleie og kan gi deg god og kyndig informasjon om hva som er mulig å gjøre – uten at det egentlig synes at noe er gjort. Du finner mer info om behandlinger og priser her, eller book din time her.