Ledige stillinger

Artesia AS er et trenings- og velværesenter av høy internasjonal klasse, lokalisert på Majorstuen og Grand Hotel i Oslo. Sentrene består av treningsfasiliteter, spa, café og butikk. Artesia er anerkjent for sitt eksepsjonelle kompetanse- og servicenivå overfor medlemmer og kunder for øvrig. Selskapet har 50 ansatte og omsatte i 2016 for NOK 25 millioner.

Ledig stilling: Resepsjonist, avd. Grand Hotel

Ønsker du å jobbe i et hyggelig arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver?

Vi søker nå etter en resepsjonist som kan jobbe deltid annenhver helg, og ved ferie/sykdom.

Dette ser vi etter

Vi søker en positiv, arbeidsom og pliktoppfyllende person til å jobbe i vår resepsjon.

Vi søker deg som har en sterk ansvarsfølelse og tar fatt på ulike arbeidsoppgaver med et smil. Du må gjerne ha erfaring fra salg eller serviceyrket, og gode IT-kunnskaper.

Søker må ha fylt 20 år.

Arbeidsoppgaver:
Som resepsjonist er din hovedoppgave å svare på e-poster, telefoner og du må kunne bookingsystemet vi bruker ut og inn. Du tar også initiativ og trår til der det trengs med andre arbeidsoppgaver, som å holde lokalene ryddige.

Søknadsfrist: omgående

For mer informasjon eller dersom du ønsker å søke på stillingen, send en mail til emily@artesia.no. Merk emnefeltet med «Ledig stilling Resepsjonen Grand Hotel».

 

Ledig stillinger: Fysioterapeut/Trener, avd. Majorstuen

Vi søker fysioterapeut/Trener med god erfaring til vår avdeling på Majorstuen.

Det kan tilbys hel- eller deltidsstilling etter avtale. Det forutsettes at man er selvstendig næringsdrivende. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser for rette vedkommende.

Vi søker også etter selvstendig Fysioterapeut, gjerne med egen portefølje. Eget behandlingsrom og muligheter for tilgang opptreningsrom.

Søknadsfrist: omgående

For mer informasjon eller dersom du ønsker å søke på stillingen, send en mail til ronny@artesia.no. Merk emnefeltet med «Ledig stilling Fysioterapeut/Trener».