Hawaiian Weeks

I august har vi "Hawaiian Weeks" hos Artesia. Denne måneden tilbyr vi en unik Hawaiian Style Massage med utgangspunkt i "Lomi Lomi Massage" som lenge har vært praktisert på eksotiske Hawaii.

Hawaiian Weeks

Hawaiian Style Massage har som mål å fremme avslapping, forbedre sirkulasjon og lindre fysiske smerter i tillegg til å virke helbredende for kropp og sinn. Behandlingen består av en harmonisk og helhetlig kroppsmassasje hvor terapeuten benytter lange, flytende bevegelser inspirert av bølgene på Hawaii. Det benyttes Frangipani-olje fra Hawaii og hawaiiske rytmer i behandlingsrommene.

Hawaiian Style Massage kan også kombineres med en Hot Stone Massage med varme, vulkanske steiner og/eller i kombinasjon med et opphold i våre spafasiliteter hvor du kan nyte en tropisk smoothie som gir ekte feriestemning. «Hawaiian Weeks» gjennomføres på begge våre avdelinger, Majorstuen og Grand Hotel. Se vår hawaiiske behandlingsmeny under:

Hawaiian Style Massage:

  • Hawaiian Style Massage (55 min.): 1075,-

Book Grand Hotel     Book Majorstuen

Hawaiian Style Hot Stone Massage:

  • Hawaiian Style Hot Stone Massage (85 min.): 1575,-

Book Grand Hotel     Book Majorstuen

Benytt sjansen, og gi kroppen en fantastisk opplevelse med en eksotisk utflukt til vårt «Hawaii»!

For å booke tid i våre spafasiliteter sammen med behandling eller ved ønske om DUO-behandling, ta kontakt med oss på 22 82 50 00 | grand@artesia.no | majorstuen@artesia.no.