Arrow up
Gavekort

Gavekort

Ser du etter den perfekte gaven? Gled en du er glad i med et gavekort på en spa-behandling, massasje eller kanskje en opplevelse dere kan dele sammen.

Spa-pakker

Våre spa-pakker inkluderer tilgang til spa-fasiliteter og servering av et friskt fruktfat.

DUO-massasje

Artesia tilbyr massasje for to personer i samme rom. Passer perfekt for deg som vil dele spa-opplevelse med en du er glad i.

Kjøp av gavekort

‍Ved kjøp av gavekort online vil du kunne velge om gavekortet skal sendes til deg selv eller om det skal sendes til en annen innehaver. Du kan også velge om du ønsker å printe det ut eller sende det på mail. Dersom du ønsker et fysisk gavekort anbefaler vi at du besøker en av våre avdelinger.

Bruk av gavekort

‍Når du skal benytte deg av gavekortet kan du velge å ta kontakt på telefon/mail eller booke time via vår nettside. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato, og kan benyttes ved alle våre avdelinger.

‍Har du spørsmål om gavekort?

Ring oss gjerne på telefonnummer +47 22 82 50 00 dersom du ønsker gaveforslag eller forslag til behandlinger. Ønsker du gavekort på selvvalgt beløp kan du komme innom en av våre avdelinger.

Gavekort til ansatte?

Ønsker din bedrift å gi gavekort til ansatte? Send oss en e-post.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre data til å analysere og forbedre våre tjenester og brukeropplevelsen for deg. Les mer og velg informasjonskapsler