Ditt spabesøk

Her finner du praktisk informasjon som kan være nyttig i forbindelse med ditt spabesøk.

Jeg ønsker å booke tilgang til spafasilitetene

Du kan booke tilgang til våre spafasiliteter her. Alle våre spa har oppvarmet velværebasseng, badstue og steam. Vi anbefaler et opphold i fasilitetene før behandling

Ved booking av en behandling kan du (ved ledig kapasitet) reservere tilgang til fasilitetene for kun kr. 300. Ved ønske om kun tilgang til fasilitetene (kr. 690), er dette basert på drop-in, og forutsetter ledig kapasitet gjeldende dag. 

Jeg har booket tilgang til spafasilitetene

Vennligst ta med eget badetøy (badetøy er obligatorisk) ved ankomst. Du vil få utdelt badekåpe, håndkle og tøfler i vår resepsjon. Alle personlige eiendeler oppbevares på eget ansvar i låsbart skap i garderobe. 

Det er pålagt med grundig kroppsvask med såpe før opphold i spafasilitetene og langt hår må settes opp. Vennligst sitt på håndkle i badstue/steam. 

Jeg ønsker å booke behandling

Vi tilbyr et bredt utvalg behandlinger for ansikt og kropp. Du kan booke din behandling her. Vi anbefaler å booke behandling i god tid i forkant av ditt besøk. 

Om du har preferanser på mannlig/kvinnelig terapeut, ta kontakt med oss. Vi har både norsk- og engelskspråklige terapeuter – alle med høy kompetanse og lang erfaring. 

Jeg har booket behandling

Vennligst møt opp 10 min. før din behandling begynner. Dersom du ikke har vært på behandling hos oss tidligere, vil du bli bedt om å fylle ut et konsultasjonskort. 

Når timen din begynner, vil du bli møtt av terapeuten som viser deg til behandlingsrommet. Der vil du få informasjon om riktig bekledning til den aktuelle behandlingen, oppbevaring av personlige eiendeler og hvordan du skal sitte/ligge på behandlingsbenken. Du vil så få gjøre deg klar i fred og ro. 

Ved massasje eller kroppsbehandling benytter du eget undertøy/badetøy eller en engangstruse du får av terapeuten. Ved øvrige behandlinger, kan du ha på vanlige klær. Alle ansiktsbehandlinger inkluderer rens av huden og fjerning av eventuell sminke. Merk at smykker bør tas av ved flere av behandlingene våre. 

Våre avbestillingsfrister er 24t ved behandling man-tor og 48t fre-lør.

Jeg ønsker servering

Tilbud vil variere noe ut ifra valgt avdeling. 

Vi tilbyr servering av fruktfat ved alle våre avdelinger og vi har tilgjengelige vanncontainere inne i spafasilitetene. Fruktfat bør bestilles på forhånd (180,-). 

Det er ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. 

Jeg har andre spørsmål

Ta kontakt med din nærmeste avdeling, så vil vi hjelpe deg med dine spørsmål. 

Du kan også se alle våre fasiliteter og lese mer i vår FAQ og etikette.

Velkommen!