Helse og velvære. Eksklusivt og usnobbete.

Som medlem i Artesia Club får du tilgang til et unikt kompetansemiljø innenfor trening, helse og velvære.

Våre erfarne Artesiatrenere besitter alle solid og relevant utdannelse på bachelornivå. De har ekspertisen til å få deg i god fysisk form, til å trene deg opp etter et skadeavbrekk, eller behandle deg for kroniske plager. Som medlem kan du booke treningstimer, fysioterapi og osteopati samt massasje og hudpleie.

Behagelige omgivelser og helsebringende fasiliteter

Som medlem i Artesia Club kan du komme som du er og gjøre som du vil. Noen dager kan det være fint å droppe vektene og heller svømme noen lengder i bassenget, ta en pause i boblebadet og avslutte med en deilig lunsj. Vann er godt for kropp og sjel, så er du sliten og støl en dag kan en tur i kaldkulpen og dampbadet være det beste du kan gjøre.

På Majorstuen har vi også en egen café som tilbyr frokost, lunsj og småretter.

Det sosiale er også viktig for ditt velvære

Vi arrangerer derfor klubbkvelder med eksterne foredragsholdere der repertoaret spenner fra foredrag om tidsaktuelle temaer til for eksempel vinsmaking med eksperter fra Vinmonopolet.

Du kan være helt trygg på at våre dyktige, engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at du oppriktig skal glede deg til ditt neste besøk.

Se medlemsfordeler og priser her

Logg på Min Club