Vi åpner nytt spa i Oslo!

Artesia Spa Holmenkollen åpner torsdag 1. september

Det er svært gledelig å kunne meddele at Artesia utvider med enda en ny avdeling! 1. september åpner Artesia Spa sitt nye anlegg på tradisjonsrike og nyrenoverte Scandic Holmenkollen Park i Oslo.

Artesia Spa Holmenkollen er åpent for alle, både hotellets gjester og lokalbefolkning. Her kan du nyte en eksklusiv getaway – på Oslos tak.  

Med bare en kort T-banetur, vil du komme til grønne, vakre og fredfulle omgivelser, hvor alt ligger til rette for en velgjørende pause fra det pulserende storbylivet i hovedstaden. Hva gjør vel bedre enn å unne seg en kortreist velværeutflukt i helgen, å lade batteriene på spa etter en lang dag på jobb eller å få en deilig restitusjon etter en tur i skog og mark – når som helst på året?

Illustrasjonsbilde

En unik spaopplevelse

Spa-anlegget er helt nytt og ligger i hotellets underetasje. Det består av et flott oppvarmet velværebasseng, badstue og steambad i tillegg til behagelige daybeds der man kan senke skuldrene i rolige omgivelser inspirert av norsk kultur og natur.

Artesia Spa tilbyr et bredt utvalg behandlinger, deriblant velgjørende ansikt- og kroppsbehandlinger, massasje utført med ulike teknikker og luksuriøse spapakker med ulike behandlinger inkludert. Anlegget har totalt 7 behandlingsrom, inkludert to DUO-værelser der to personer kan få massasje i samme rom. Behandlingene utføres av svært dyktige og erfarne terapeuter.

Om oss

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo. Seks år senere åpnet Artesia Spa Grand Hotel i Oslo, og i 2021 ekspanderte vi med en ny avdeling på Hotel Norge i Bergen. Avdelingen på Holmenkollen blir den fjerde i rekken, og med dette vil Artesias team bestå av ca. 100 ansatte totalt.  

Artesia fokuserer på kompetanse, kvalitet og service og har som hovedmål at våre gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk!

Velkommen

Vår online booking vil åpnes i august, men allerede nå kan du kjøpe gavekort til en eller flere du synes fortjener en eventyrlig og velgjørende spadag 350 meter over havet.  

Vi gleder oss stort til å åpne dørene 1. september og til å ta deg vel imot! Og husk at det ikke er luksus å ta vare på seg selv – det er nødvendig.

Illustrasjonsbilde

Ledige stillinger

I forbindelse med åpning av Artesia Spa Holmenkollen søker vi etter avdelingsleder, resepsjonsansvarlig, resepsjonister og fagansvarlig for spa og hudpleie.

Søknadsfrist: Omgående

Oppstart: Mulig oppstart august 2022. Offisiell åpning av spa 1. september.

Kontakt:

emily@artesia.no vedr. stilling som resepsjonsansvarlig og resepsjonist

ketil@artesia.no vedr. stilling som avdelingsleder og fagansvarlig for spa og hudpleie

 

I tillegg søker vi massører, hud- og kroppsterapeuter, fotterapeuter og kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vedkommende må utføre sine oppgaver som selvstendig næringsdrivende og være medlem i relevant forbund.

Søknadsfrist: Omgående

Oppstart: Mulig oppstart august 2022. Offisiell åpning av spa 1. september.

Kontakt: jane@artesia.no

Relaterte innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no