Slik tar du enkelt vare på huden hjemme

I tillegg til å gå jevnlig til hudpleie eller kroppspleie er også den daglige hudpleien vel så viktig for å holde huden frisk og glødende.

Huden blir stadig utsatt for ytre skader og påkjenning. Sol, forurensning og temperaturforskjeller er blant faktorer som bidrar til at aldring av huden, og at den iblant kan virke livløs og uten glød. Våre dyktige hudpleiere deler sine beste tips til hvordan du enkelt kan holde huden fin hjemme.

Gode renserutiner

– For det første bør du sørge for å rense huden ordentlig både morgen og kveld, påpeker hudterapeut Rikke Albrigtsen. Hun legger til:

– Husk at selv om huden føles ren etter kun én runde med rens anbefaler vi dobbel rensing av huden på kvelden. Smuss, dagkrem, solkrem og sminkerester sitter godt i huden og vi trenger mer enn kun én runde med rens for å etterlate huden klar for serum, krem og andre produkter.

Artesia anbefaler derfor å bruke et renseprodukt etterfulgt av en toner eller annet rensevann.

– Husk å eksfoliere huden en til to ganger i uken, minner Albrigtsen om.

Ikke glem å skrubbe

Med en god kornskrubb fjerner du døde hudceller og stimulerer til dannelse av nye hudceller, kollagen og elastin. Ved å eksfoliere huden reduserer du også muligheten for opphopning av talg, som kan gi sorte prikker og kviser.

– Når du får fjernet det øverste laget av døde hudceller sørger du også for at huden er klar til å ta opp serum og krem langt bedre, kan Albrigtsen fortelle.

Du kan også bruke peeling pads en til to ganger i uken etter rens, og før serum og krem. Peelingen vil jobbe over natten med å fjerne døde hudceller og stimulere til cellefornyelse. Om morgenen vil du våkne opp til en frisk og smidig hud som er klar for å møte dagen med rens, krem og solfaktor!

Hos Artesia finner du hudterapeuter som kan hjelpe deg med å velge riktige produkter som er best egnet for din hud. I tillegg til daglige hudpleierutiner vil jevnlig profesjonell ansiktspleie sørge for et optimalt resultat der du bevarer glød og smidighet, samtidig som du får redusert fine linjer og andre aldringstegn.

Se en oversikt over alle våre ansiktsbehandlinger her.

Relaterte innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no