Back to basics

God hudkvalitet gir bedre resultater!

I Artesia ser vi viktigheten av å ta vare på seg selv. Vi jobber derfor daglig for å gi deg en god opplevelse og best mulige resultater av behandling hos oss. Uavhengig av type behandling og hvilke indikasjoner du ønsker å jobbe med, vil resultatene bli enda bedre dersom du har en god hudkvalitet fra før.

Hvordan kan du oppnå og vedlikeholde en god hudkvalitet?

Det er den grunnleggende hudpleierutinen din som er fundamentet for en god hudhelse, og som kan gi deg bedre resultater av behandlinger og produkter. En god hudpleierutine består av å:

  • Rense/vaske huden for å fjerne døde hudceller, talg og avfallsstoffer
  • Påføre antioksidanter eller næring (for eksempel i form av et serum) for å stimulere eller normalisere huden
  • Tilføre fukt
  • Beskytte huden daglig mot UV-stråler ved å bruke SPF/solbeskyttelse. SPF er din beste venn i å forebygge mot tidlig aldring og rynker. Vi anbefaler derfor at du påfører raust og ofte for best beskyttelse – gjerne SPF 30 eller høyere – minst hver annen time ved aktiv soling.

Våre erfarne hudterapeuter kan hjelpe deg med å implementere nye hudpleierutiner med produkter til ditt behov, eller gi råd for hvordan du kan få maksimal effekt av eksisterende rutiner, produkter og behandlinger.

Hos oss kan du få gjennomført alt fra klassiske hudpleiebehandlinger til medisinske injeksjoner.

Klassisk hudpleie

En klassisk hudpleie består av rens av huden, fjerning av døde hudceller (dette gjøres enten med fysiske slipekorn som i en skrubb, enzymer eller kjemiske peeling), utklemming ved behov, maske og en god massasje på skuldre og nakke.

Vi har ulike behandlinger enten du ønsker glød, dyprens eller en rask oppfriskning.

Medispa

Vi tilbyr rynkebehandling og fillers utført av kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vår medispa-meny har et bredt utvalg behandlinger for ulike indikasjoner, f.eks. fuktbehandling, leppebehandling, behandling mot migrene eller behandling av «sinnarynken».

Se hele vår behandlingsmeny på artesia.no.

Konsultasjon

Ved en konsultasjon kan våre terapeuter og sykepleiere se nøye på huden din og gi individuelle anbefalinger når det gjelder gunstige behandlinger og produkter til ditt behov. Enten målet er å oppnå god hudkvalitet og/eller best mulige resultater av hudpleierutiner og behandling.

Alle våre konsultasjoner er kostnadsfrie, med unntak av konsultasjon for rynkebehandling som utføres av lege (600,-). Prisen for konsultasjon med lege trekkes fra ved gjennomført rynkebehandling.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på 22 82 50 00 for å sette opp en gratis og uforpliktende konsultasjon, eller send en mail til din nærmeste avdeling:

Artesia Majorstuen: majorstuen@artesia.no

Artesia Spa Grand Hotel: grand@artesia.no

Artesia Spa Hotel Norge: bergen@artesia.no

Velkommen til Artesia!

Relaterte innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no