Arrow up
Kroppsbehandling
← Tilbake

Kroppsbehandling

Alle kroppsbehandlinger inkluderer skrubb som fjerner døde hudceller og påføring av fuktighetskrem/olje som sammen gir en mykere, jevnere og friskere hud.

Merk: Kroppsbehandlinger er ikke anbefalt for gravide.

Renewing Scrub Treatment

Gi huden en frisk start! Terapeuten skrubber hele kroppen for å fjerne døde hudceller og masserer lett inn fuktighetskrem/olje. Huden etterlates frisk og silkemyk.

Express Face & Body Treatment

Rask og effektiv spabehandling som inkluderer kroppsskrubb og en ekspress ansiktsbehandling med rens, eksfoliering og påføring av produkter.

Refreshing Body Treatment

Terapeuten skrubber hele kroppen for å fjerne døde hudceller og masserer inn fuktighetskrem/olje. Huden etterlates frisk og silkemyk. Passer for deg som ønsker ekstra massasje av rygg, nakke og skuldre.

De-Stressing Treatment

Avslappende behandling for hele kroppen. Inkluderer kroppsskrubb, varmeinnpakning med kroppsmaske og påføring av fuktighetskrem/olje med lett massasje av rygg, nakke & skuldre.

Head To Toe Treatment

Avslappende behandling for kropp og ansikt. Inkluderer kroppsskrubb, varmeinnpakning med kroppsmaske og påføring av fuktighetskrem/olje med lett massasje av rygg, nakke og skuldre. Inkluderer ansiktsbehandling og fasiliteter.

No items found.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre data til å analysere og forbedre våre tjenester og brukeropplevelsen for deg. Les mer og velg informasjonskapsler