Arrow up
Artesia Bedrift

Artesia Bedrift

Artesia er et kompetansesenter bestående av et team med lang utdannelse og erfaring. Vårt mål er å bidra til at våre bedriftskunder får motiverte, friske og energiske medarbeidere gjennom riktig fysisk aktivitet og behandling.

Se våre tjenester under.

Fysioterapi

Våre dyktige og erfarne fysioterapeuter tilbyr opptrening og forebyggende arbeidsrelatert behandling. Et kombinert behandlings- og opptreningstilbud øker effekten og kan redusere sykemeldinger.

Vi tilbyr både klippekort på behandling i våre lokaler på Majorstuen samt fastpris på hel og halv dag ute hos bedrift. Fysioterapi er fradragsberettiget for bedriften og skattefritt for den ansatte. Vi garanterer behandling innen 48 timer.

Massasje

Massasje er ikke kun velgjørende, men også forebyggende mot blant annet muskel- og slitasjeskader. Våre massører har et bredt kompetanseområde og vil alltid tilpasse behandling etter behov.

Vi tilbyr klippekort på massasje i våre lokaler på Majorstuen, Grand Hotel samt fastpris på hel og halv dag ute hos bedrift. Massasje er fradragsberettiget for bedriften og skattefritt for den ansatte.

Gruppetrening

Våre trenere kan skreddersy motiverende, morsomme og effektive fellestreninger for din bedrift.

Gruppetrening settes opp sesongbasert etter forespørsel og kan gjennomføres i våre lokaler på Majorstuen (maks 10 pers.), i bedriftens lokaler eller utendørs. Ved gruppetrening opererer vi med fastpris.

Kurs

Artesia setter gjerne opp egne kurs for din bedrift. Vi garanterer profesjonelle og erfarne instruktører enten det er yoga, pilates, selvforsvar eller annen preferert trening.

Kurs gjennomføres i våre lokaler på Majorstuen og har fastpris.

Er din bedrift interessert?

Send oss en e-post dersom din bedrift er interessert i å få motiverte, friske og energiske medarbeidere!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre data til å analysere og forbedre våre tjenester og brukeropplevelsen for deg. Les mer og velg informasjonskapsler