Artesia Bedrift

Vi ønsker å bidra til at våre bedriftskunder gjennom god og riktig fysisk aktivitet får motiverte, friske og energiske medarbeidere – og et samlende arbeidsmiljø. Les mer om hva som inngår i Artesias bedriftstilbud under.

FYSIOTERAPIBEHANDLING

Våre meget dyktige og erfarne fysioterapeuter tilbyr forebyggende arbeidsrelatert behandling, og vi garanterer behandling innen 48 timer.

Ved skader hos og behov for opptrening av ansatte er det spesielt gunstig at våre fysioterapeuter kan tilby et kombinert behandlings- og opptreningstilbud; dette øker effekten og kan redusere sykemeldingstilbud.

Ved kjøp av klippekort håndterer vi logistikken, passer på hvem som får time og ikke minst at det er i henhold til de retningslinjene bedriften har for dette.

Pris fra kr. 530,- per halvtimes behandling ved kjøp av klippekort.

Fysioterapi og massasje er fradragsberettighet for bedriften og skattefritt for den ansatte.

GRUPPETRENING

Vi skreddersyr fellestreninger for bedriftens ansatte en til to ganger per uke på tidspunkter og steder tilpasset bedriftens ønsker og behov, enten i bedriftens egne lokaler, nærliggende uteområder, i f. eks Frognerparken, på Frogner Stadion eller i sal på Artesia Majorstuen (maks 10 pers.).

Våre erfarne Artesia-trenere vil legge opp motiverende, morsom og effektiv løpetrening eller styrketrening, eller en kombinasjon. Treningsplanlegging, personlig oppfølging og teknikkveiledning er sentrale elementer i Artesias treningsfilosofi.

Vi syr også gjerne sammen et eget treningsopplegg for bedriftens ansatte frem mot spesielle løp og konkurranser.

Organisert fellestrening bidrar til et bedre arbeidsmiljø, sunne og friske ansatte – og et godt og samlende fellesskap.

MASSASJE

Uavhengig av om du velger fysioterapi, gruppetrening eller spesialkurs for dine ansatte, kan du også få tilbud om massasje eller andre spa-behandlinger.

Massasje er ikke kun velgjørende, men også forebyggende mot blant annet muskel- og slitasjeskader. Våre meget erfarne og kompetente massører kan tilby massasje i din bedrifts egne lokaler og derved spare ansatte for både tid og reiseutgifter, eller i et av våre to anlegg på Majorstuen eller Grand Hotel.

Til våre bedriftskunder tilbyr vi rabatt ved kjøp av klippekort på minimum 10 massasjer á 25 min. Alternativt kan vi avtale fast pris på halv eller hel dag hos dere.

SELVFORSVARSKURS

Har du kvinnelige ansatte kan et selvforsvarskurs være populært og nyttig. Det gir trygghet, og er et kjærkomment tilbud. Artesia har et eget selvforsvarskurs som gir en kombinert og parallell praktisk og psykologisk opplæring; fysisk kamptrening samt et sterkt fokus på hvordan kvinner kan oppnå psykologisk kontroll, både over sine egne følelser og redsel i en gitt, truende situasjon.

Kurset strekker seg over to kvelder, og har maks 8 deltakere per kurs.

SPESIALKURS

Vi setter gjerne opp egne kurs for din bedrift, etter deres ønsker og behov. Vi anbefaler maks 10 deltakere for å kunne sikre at alle skal få individuell oppfølging og best utbytte. Vi garanterer profesjonelle og erfarne instruktører, enten det er yoga, pilates eller annen preferert trening.

 

ER DIN BEDRIFT INTERESSERT? 

Hvis din bedrift er interessert i å få motiverte, friske og energiske medarbeidere, ta kontakt med Kjersti Thomassen.

Kjersti Thomassen

kjersti@artesia.no

22 82 50 00 (tastevalg 1)