Arrow up
Medispa på Majorstuen

Medispa på Majorstuen

Cecilie Hillestad Hestevik er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved vår avdeling på Majorstuen i Oslo. Vi har tatt en prat med henne om kosmetiske behandlinger.

Kan du fortelle oss litt om deg selv og din bakgrunn fra hudpleiebransjen?

Jeg er 42 år gammel og kommer opprinnelig fra Oslo. Jeg er en familiekjær person, og har en 21 år gammel sønn og en fransk bulldog ved navn Nipsey. Når jeg har ledig tid, liker jeg å trene og å være ute i naturen.

Jeg har en bachelor i sykepleie fra Høyskolen Diakonova i Oslo, og har erfaring fra hjerte-, lunge-, akutt- og plastisk kirurgisk avd. på sykehus.

I 2006 tok jeg kurs og opplæring i toksiner og fillere. Deretter begynte jeg å jobbe på klinikk og gikk daglig i lære hos noen av de mest erfarne legene i bransjen. Jeg tilegner meg fortsatt ny kunnskap, nye behandlingsmetoder og teknikker den dag i dag, og jeg har sertifisering i alle behandlinger jeg utfører.

Jeg brenner for jobben min! Jeg virkelig elsker faget og menneskene jeg møter, og føler meg heldig som jobber med interessen min. Jeg er også veldig glad for å jobbe hos Artesia som har en seriøs faglig tyngde hvor fokuset er på mennesket, helse og naturlige resultater.

Hvilke behandlinger utfører du hos Artesia?

Jeg utfører alle toksin-behandlinger, forskjellige typer fillere, skinboostere, profhilo, laser, trådløft, kjemisk peeling, Dermapen og mikrosklerosering.

I behandling er jeg opptatt av å gi gode og ærlige råd til mine pasienter, og sier nei til behandling dersom det ikke er behov for påfyll/endring. Tillit er veldig viktig for meg. Jeg jobber alltid mot naturlige og fine resultater!

Hvordan kan kosmetiske behandlinger hjelpe – både estetisk og medisinsk?

Kosmetiske behandlinger kan gi hudforbedring, rette opp og reparere skader, og fremheve eller justere for eksempel trekk i ansiktet. De kan også behandle for eksempel migrene eller hyperhidrose (overdreven svetting).

Opplever du noen endringer i markedet når det gjelder etterspørsel på kosmetiske behandlinger?

Covid-19 har ført til at kosmetiske behandlinger har skutt i været og folk er mer opptatt av dette enn noen gang. Kosmetiske behandlinger har kommet for å bli, og jeg tror etterspørselen bare vil øke fremover.

Jeg ser også en endring fra tidligere på at pasientene mine er mer opptatt av at resultatet skal se naturlig ut, og at de er generelt tidligere ute med å forebygge og vedlikeholde kontra å reparere og forandre.

Hvilke råd vil du gi til en som vurderer kosmetisk behandling, og som ikke har utført dette tidligere?

Det anbefales alltid å booke en uforpliktende konsultasjon i forkant for å kartlegge dine behov og ønsker. Er du i tvil om hvilken type behandling som passer for deg eller du rett og slett ønsker mer informasjon, kan en konsultasjon være et godt sted å starte.

Det er også viktig å huske på at man alltid kan reagere ved å få et blåmerke eller en hevelse etter endt behandling. Ved rynkereduserende behandling skal man for eksempel ikke trene eller ta massasje samme dag. Det er derfor lurt å planlegge når du skal ta behandling. Mange kunder tar for eksempel behandling rett før helga slik at huden evt. kan leges hjemme.

Hvordan går man frem for å booke behandling hos deg?

Booking kan skje både online eller på tlf. 22 82 50 00 (1). Jeg er veldig fleksibel, og finner alltid en løsning med pasientene mine.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre data til å analysere og forbedre våre tjenester og brukeropplevelsen for deg. Les mer og velg informasjonskapsler