Hudpleie for menn

Hos Artesia har vi et bredt utvalg behandlinger til ansikt og kropp. Tradisjonelt, har det først og fremst vært kvinner som har booket jevnlige behandlinger og fylt opp baderomshyllene med produkter. Nå opplever vi at stadig flere menn ser verdien i å ta vare på egen hud og vi ser en høyere interesse for velvære generelt.

Vi tror likevel at det fortsatt er flere menn som har spørsmål til hvordan man best kan ta vare på huden, og lurer på om behandlinger er noe for dem. Vi vil derfor dele de tre vanligste spørsmålene vi mottar fra våre mannlige kunder, og forsøke å svare så godt vi kan på disse.

Hvordan vet jeg hva huden min behøver?

Huden er kroppens største organ, og utfører viktige oppgaver for kroppen hver eneste dag. Det er derfor viktig å ta godt vare på den. Huden til menn er som regel grovere, litt tykkere og fetere. I tillegg vil mange menn oppleve irritert eller sensitiv hud som følge av barbering.

Våre terapeuter vil se på huden din for å avdekke behov og legge til rette for riktig behandling og oppfølging gjennom en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon. Dersom huden f.eks. er tørr, uren eller sensitiv vil våre dyktige terapeuter følge opp dette og anbefale et hudprogram som passer for deg.

Hvordan kan jeg raskt og enkelt ta vare på huden min og fortsatt oppnå resultater?

Gode hudpleierutiner behøver ikke å ta lang tid i hverdagen. Med effektive behandlinger i kombinasjon med gode hjemmeprodukter vil du kunne oppleve svært gode resultater. Begynn gjerne med å booke en konsultasjon og følg anbefalingen fra din terapeut – og vær tro mot rutinen.

Vi anbefaler generelt at man benytter produkter som er tilpasset de ulike stedene på kroppen (krem er ikke krem). Bodylotion passer best til kroppen, mens ansiktsprodukter har egenskaper som er tilpasset huden i ansiktet. En god ansiktsvask er også å foretrekke foran såpe, og SPF bør være en del av rutinen året rundt.  

Hos Artesia har vi et godt utvalg av produkter fra kjente merkevarer hvor flere også er luktfrie.

Når bør jeg ta en ansiktsbehandling, og hvordan vet jeg hvilken behandling som passer for meg?

Det er ingen fasit på hvor ofte du bør ta en ansiktsbehandling. Dette avhenger av ditt ønske og behov, og hvilke indikasjoner du ønsker å jobbe med. Generelt, anbefales det ansiktsbehandling hver 4.-8. uke.

Det er heller ikke slik at man må ha et «problem» for å skulle ta en ansiktsbehandling. Huden har godt av dette jevnlig uansett, og bør pleies på lik linje med for eksempel håret.

Vi tilbyr også en egen behandling for menn på menyen, Men’s Facial. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering, utklemming og maske før den avsluttes med påføring av serum, krem og øyeprodukt.

Vi kan hjelpe deg med å forhåndsbooke dine behandlinger eller du kan enkelt booke online.

Har du spørsmål til hudpleie? Ta kontakt med oss!